submit


Dra og slipp ikonet til på Hjem-ikonet på verktøylinjen i nettleseren, og klikk deretter Ja i pop-up vinduet. Han ganger i året kommer til byen vår til hennes foreldre, liv ved siden av. Hver gang jeg ser ham noe skjer. Jeg er vanligvis en ganske selvsikker jente, og hun kan lære, ble saken først kom opp. Men med ham, jeg blir den andre, som du ser ham, hans øyne umiddelbart smelter. Jeg ser at han liker meg, og det var tilfelle vi gikk mot hverandre og begge har aldri brøt øyekontakt. Dette er allerede i gang, jeg selv gikk forbi og sa Hei, og han var nok i sjokk og ikke si noe. Klikk så på meg merkelig. Venstre fikk ikke se ham. år siden hun bodde i en annen by, som kom nå. Bare møtt i bussen, ble jeg forvirret. Damn, kort sagt, å miste mitt sinn, og vite at snart vil igjen og igjen vil ikke se ham for et år. Hva du skal gjøre. Noe han ikke liker deg, du må ikke finne på. Hvis du likte, han ville ha kommet. På juble og jeg elsker dette. Ta initiativ i sine hender, den eneste måten du vil være i stand til å løse alle tvil. Hvis du opptre likegyldig, du har å gjøre noe, i alle fall, du har ingenting å tape. Guest Ta initiativ i sine hender, den eneste måten du vil være i stand til å løse alle tvil. Hvis du opptre likegyldig, du har å gjøre noe, i alle fall, du har ingenting å tape. Forfatteren ikke betaler oppmerksomhet til dumme folk her. Du rette sagt at det er bedre å gjøre det klart at du liker. Kanskje nærmer det. Les selvstendig, hvordan å organisere møtet. Nå er gutta er redd for å nærme jenter på grunn av den universelle materialisme og kommersialisering relasjoner. Ting ble mer kompleks i vår tid. Jenter før var enklere. Nå ambisjon alt mye. Så gutta er ofte ikke egnet, fordi de ikke ønsker å bli ydmyket. Så der har du det

About