submit


Her møtte jeg min andre halvparten. Takk for en stor lykke som vi har nå. Jeg møtte en mann har drømt om hele sitt liv, og han sier han føler det på samme måte. Jeg har følelsen av at vi har kjent hverandre i lang tid, og hver dag av våre liv er nå fylt med glede. Vennlig hilsen, Nadia takk for at du er og hva du gjør en så fantastisk jobb, hjelpe folk å finne hverandre i denne store verden. Det hjalp meg. Alt annet i min det hender av Nadia (Brasil) Tidligere, hvis noen fortalte meg at det å finne kjærligheten på Internett er ekte, og ville bare lo. Men nå vet jeg mirakler skje fordi jeg funnet en kjæreste, Simon, med hjelp av ditt nettsted. Vi har møtt i person, og følte vi at vi kjente hverandre hele livet. Alt vi trengte var å finne hverandre, og vi gjorde det. I dag har vi både slettet sine profiler i et tegn på respekt for hverandre. Takk for at du viser oss veien til hverandre. Jeg ønsker alle andre menn og kvinner til å finne din kjærlighet her. Med Vennlig Hilsen Daria. Hallo. Jeg ønsker å Uttrykke min personlige takk til alle som har laget dette fantastiske stedet. Jeg tror at mitt valg, og nå, mine elskede mann, til å bli med meg. Vi møtte her, begynte å snakke. Vi brukte alle former for moderne kommunikasjon. Og til slutt, etter flere år med dialog og møter, vi giftet seg i November, og jeg er ganske fornøyd. Det var vanskelig for meg å forstå og tro at internasjonale nettdating fungerer virkelig. Alle som er på jakt etter kjærlighet, ville jeg gi råd uten å nøle for å registrere deg. Jeg har allerede fortalt alle mine venner til å gjøre det. Med de beste ønsker, Irina

About