submit


Jeg harmonisk balansert i alle de store menneskelige kvaliteter. Jeg er ikke fremmed for å glede og trøst, men på grunn av den jeg er ikke en spesielt belastning. Jeg kan bli tøft hvis det er nødvendig, men er i stand til å gi. Jeg kan organiseres og ansvarlig, men ikke gjør de regler og forskrifter av kulten. Jeg er ikke fremmed for romantikk og sentimentalitet, men bare i den grad at det ville være hensiktsmessig i denne situasjonen. kvinnen avslappet, ikke prøver å trekke oppmerksomhet til seg selv og vise andre sin rettferdighet og overlegenhet. i stand til å elske og sette pris på mannen, og til å se ham som leder. Elsker interessante mennesker, utendørs, filmer, sport. Jeg ønsker å finne en jente med et aktivt liv posisjon, for å dele felles interesser i livet. Mitt land er ikke i listen over deler av dette nettstedet. Jeg bor i Sør-Amerika — Ecuador-Guayaquil. Et fantastisk land med massevis av naturen. Jeg er en Amerikansk statsborger tjue-fem år å leve. spille gitar skrive låter. elsker å reise og bare ha det gøy. leter du etter sjelevenn Ser ikke bare liv partner, men en venn. Innvandrer eller som er bosatt i Brasil Hviterussland, men å ha et grønt kort (det er fundamentalt). Ønsker å starte en familie, barn, tid sammen. Hvis du vil ha det samme så la oss bli kjent. Velkommen til siden for online Dating med menn i Usa. Her kan du gratis uten registrering bla gjennom profiler av menn fra hele landet. Men etter å ha registrert deg vil du få tilgang til å chatte med menn og gutter, ikke bare i USA men også i andre land i verden. Hvis du ønsker å møte, finne kjærligheten, få nye bekjente, venner, og andre halvparten, vår datingside er venter på deg

About